Баклажани по-грузинськи

Баклажани по-грузинськи

Інгредієнти:

  • 4 баклажани,
  • 1 склянка очищених волоських горіхів,
  • 1 голівка часнику середнього розміру,
  • оцет,
  • сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. З печених баклажанів зняти шкірочку і видалити рідину з гіркотою, для чого покласти їх під гніт між двома дошками або посолити і залишити на 30 хв, потім віджати.
  2. Горіхи і часник пропустити крізь м’ясорубку і розтерти з баклажанами дерев’яною ложкою (у мисці) до утворення пасти. Потім додати оцет, сіль, перець і все добре розмішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *