Баклажани з помідорами і цибулею

Інгредієнти:

  • 500 г баклажанів
  • 800 г помідорів
  • 3 цибулини
  • З ст. ложки олії
  • 0,5 ст. ложки 9%-ного оцту
  • 1 ст. ложка цукру
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Баклажани промивають, нарізають кружальцями, посипають сіллю, перцем і обсмажують з обох боків до рум’яного кольору. Ріпчасту цибулю очищають, нарізають соломкою, присмажують і кладуть у каструлю впереміж із підготовленими баклажанами.
  2. Помідори промивають, нарізають, трохи обсмажують, протирають крізь сито або друшляк, додають оцет, цукор, перець, сіль, добре перемішують. Цією сумішшю заливають баклажани з цибулею, тушкують усе разом 12—15 хв, а потім охолоджують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *