Березовий сік

Березовий сік

Інгредієнти на 3 літрову банку:

  • 9 ст. ложок цукру,
  • 1/2 ч. ложки лимонної кислоти
  • 2 дольки апельсина чи лимона.

Спосіб приготування:

  1. Промити добре банки, дати щоб стекли, після чого покласти всі інгредієнти, залити соком і закрутити.
  2. Банки перевернути, накрити ковдрою на 24-36 годин поки не застигне.
  3. Зберігати в темному місці.
  4. Примітка. Сік пастеризувати до 80 ºС градусів, в такому випадку він зберігає всі свої властивості. Кип’ячений це вже не сік, а компот.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *