Бісквіт із полуницею

Інгредієнти:

  • 300 г полуниці,
  • 30 г вершкового масла,
  • 4 яйця,
  • по 4 ст. ложки цукру і борошна,
  • ванільний цукор.

Спосіб приготування:

  1. У формі розігріти масло протягом 25—40 (50) с. Покласти у форму полуницю, нарізану шматочками, і прогріти протягом 1—1,5 хв.Збити білки з цукром, додати розтерті жовтки, 3 ст. ложки води і борошно з ванільним цукром. Ретельно перемішати і вилити на полуницю.
  2. Запікати 7—10 (11,5) хв при 420 Вт.
  3. Подати в теплому вигляді, посипавши сумішшю цукрової пудри з ванільним цукром. Полити лікером або шоколадним кремом.
  4. Примітка. Таким способом можна приготувати суницю, малину, червону смородину, аґрус, апельсини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *