Борщ холодний

Борщ холодний

Інгредієнти:

  • 4 буряки,
  • 1 морквина,
  • 2 свіжі огірки,
  • 2 яйця,
  • 1 ст. ложка цукру,
  • 1 ст. ложка 7%-ного оцту,
  • води,
  • зелень кропу і петрушки,
  • зелена цибуля,
  • 4 ст. ложки сметани.

Спосіб приготування:

  1. Буряк і моркву нарізають соломкою. Моркву припускають до готовності. Буряк припускають окремо, для збереження кольору додають оцет. Готові овочі з’єднують, вливають гарячу воду, додають сіль, цукор, доводять до кипіння і охолоджують. Гарячу воду можна замінити буряковим відваром. Огірки нарізають соломкою, цибулю і зелень дрібно шаткують, яйця дрібно рубають і з’єднують з борщем. Подаючи до столу, в борщ кладуть сметану.
  2. Можна подавати холодний борщ із відварним м’ясом або рибою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *