Бутерброд по-італійськи

Інгредієнти:

  • Помідори червоні 150г,
  • шампіньйони 50г,
  • хліб житній 150г,
  • вершкове масло 30г,
  • сир 50г,
  • соус песто 40г.

Спосіб приготування:

  1. Достатньо тонко наріжте помідор і гриби.
  2. Кожен шматок хліба намажте маслом з обох сторін.
    Підігрійте сковороду на середньому вогні. Потім обсмажте кожен шматок хліба з обох сторін. Секрет у тому, що тонкий шар масла зробить корочку хрусткою.
  3. Потім покладіть сир, помідор, гриби, соус песто.
  4. Накрийте бутерброд другим шматочком хліба, закрийте сковорідку кришкою. І дайте сиру розплавитися. Через пару хвилин переверніть бутерброд і закрийте знову кришкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *