Буженина

Буженина

Спосіб приготування:

  1. Окіст або невелику його частину вимити, надрізати шкіру гострим ножем клітинкою, натерти сіллю і перцем, нашпигувати часником, покласти на лист, налити приблизно півсклянки води і поставити в нагріту духовку. Коли верхня частина окосту добре зарум’яниться, перевернути його і, періодично поливаючи соком, що виділився, довести до повної готовності. Звичайно 1,5 години для приготування страви досить. Важливо при цьому не пересушити верхню скоринку.
  2. Подавати страву до святкового столу з маслинами, моченою брусницею, лимоном, брюссельською або цвітною капустою, огірками, маринованою сливою, свіжими салатами, зеленню.
  3. Окремо подати хрін, кетчуп, гірчицю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *