салат із лосося із солодкою кукурудзою

Cалат із лосося із солодкою кукурудзою

Інгредієнти:

  • 3 великі морквини,
  • 200 г консервованого червоного лосося,
  • 200 г консервованої солодкої кукурудзи,
  • 1 огірок,
  • 1 маленький солодкий зелений перець,
  • 4 ст. ложки майонезу або сметани,
  • 2 ст. ложки лимонного соку.

Спосіб приготування:

  1. Очистити моркву, зробити з неї «завитки». Залишок моркви натерти на тертці.
  2. Злити рідину і подрібнити м’ясо лосося виделкою. Злити рідину від солодкої кукурудзи. Вимити огірок і нарізати його тонкими скибочками. У перця видалити хвостик і насіння. Залишити цілими 3 кружальця перцю, а решту подрібнити.
  3. Змішати лососину, кукурудзу, терту моркву і перець. Викласти на дно салатниці кружальця огірка так, щоб вони перекривали один одного.
  4. У центр салатниці покласти суміш з лососиною. Розбавити майонез лимонним соком. Полити цією сумішшю салат. Прикрасити «завитками» з моркви і колечками церцю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *