Десертний шоколад

Десертний шоколад

Інгредієнти:

  • 170 г шоколаду
  • 1 ст. ложна вершкового масла
  • З яйця,
  • 1 ст. ложка рому
  • 1 ст. ложка кавової есенції
  • шоколадна стружка (для оздоблення)

Спосіб приготування:

  1. Покласти шоколад і масло в посуд над каструлею з гарячою, але не киплячою водою. Розчинити суміш, постійно помішуючи. 
  2. Коли шоколад повністю розтане від тепла, додати яєчні жовтки, ром, кавову есенцію і збити. Потім збити до загуснення яєчні білки і теж додати до шоколаду. 
  3. Розлити шоколад у 4 маленькі чашки або склянки і поставити в холодильник, щоб він застиг. Перед тим як подавати до столу, прикрасити кожну чашку шоколаду шоколадною стружкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *