Інгредієнти:
- 170 г шоколаду
- 1 ст. ложна вершкового масла
- З яйця,
- 1 ст. ложка рому
- 1 ст. ложка кавової есенції
- шоколадна стружка (для оздоблення)
Спосіб приготування:
- Покласти шоколад і масло в посуд над каструлею з гарячою, але не киплячою водою. Розчинити суміш, постійно помішуючи.
- Коли шоколад повністю розтане від тепла, додати яєчні жовтки, ром, кавову есенцію і збити. Потім збити до загуснення яєчні білки і теж додати до шоколаду.
- Розлити шоколад у 4 маленькі чашки або склянки і поставити в холодильник, щоб він застиг. Перед тим як подавати до столу, прикрасити кожну чашку шоколаду шоколадною стружкою.