Фарширована курка, запечена у духовці

Фарширована курка, запечена у духовці

Спосіб приготування:

  1. Узяти молоду вгодовану курку, щоб її не треба було попередньо відварювати. Добре випатрати і промити, потім посолити всередині й зовні.
  2. Дрібно нарізати полівку цибулі й присмажити з 2—3 ложками масла. Послідовно додати і присмажити дрібно нарізаний потрух курки і півсклянки рису. Налити трохи гарячої води. Коли рис набрякне, зняти з вогню і заправити сіллю, чорним перцем, дрібно нарізаною зеленню петрушки і м’ятою.
  3. Нафарширувати курку, зашити отвір у черевці й покласти в підходящий посуд. Налити півсклянки жиру і півсклянки води і запекти (час від часу поливати соусом, що утворився). Подати до столу з салатом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *