Фазан смажений

Фазан смажений

Інгредієнти:

  • 1-2 фазани,
  • 175 г нарізаного скибочками бекону,
  • 175 г тертого білого хліба,
  • 110 г пряженого вершкового масла.

Спосіб приготування:

  1. Насухо витерти птахів зовні і усередині. Змішати тертий хліб із розтопленим маслом і цією сумішшю заправити тушку.
    Щільно скласти фазанів у жаровню. Накрити кожну птицю тонкою пластинкою бекону (грудку закрити обов’язково!). Смажити при 200 °С 10 хв, зменшити вогонь до 180 °С і тримати в духовці ще 45 хв.
  2. За 10 хв до готовності зняти бекон, щоб фазани підрум’янились.
  3. Подавати до столу, прикрасивши пір’ям із хвоста, листям красолі й полити сухарним соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *