Холодець із курки

Холодець із курки

Інгредієнти:

  • 1 курка,
  • 3 яйця,
  • цибулина,
  • 1 корінь моркви,
  • 20 г желатину,
  • вода (з розрахунку 1,5 л на 1 кг курки),
  • сіль, перець за смаком,
  • лавровий лист.

Спосіб приготування:

  1. Оброблену тушку курки розрізають на частини, кладуть у каструлю, заливають холодною водою і варять 1,5— 2 год. Потім додають грубо нарізані очищені моркву і ріпчасту цибулю, лавровий лист, перець горошком і продовжують варити до повної готовності. Наприкінці варіння бульйон солять.
  2. Зварену курку нарізають невеликими шматочками і кладуть на блюдо, зверху прикрашають нарізаними вареними яйцями і скибочками вареної моркви, заливають охолодженим курячим бульйоном, змішаним з розведеним у бульйоні желатином, і ставлять у холодне місце для застигання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *