Холодник овочевий

Холодник овочевий

Інгредієнти:

  • 1,3 л хлібного квасу або 0,7 кефіру і 0,7 л води кип’яченої,
  • 2 картоплини,
  • 1 морквина,
  • 150 г зеленої цибулі,
  • 4—5 шт. редису,
  • 4 свіжі огірки,
  • 2 ст. ложки сметани,
  • 2 яйця,
  • 1 ст. ложка цукру,
  • 1 ч. ложка гірчиціі .

Спосіб приготування:

  1. Підготовлені овочі нарізають кубиками і кладуть у заправлений квас.
  2. Свіжі огірки можна замінити солоними грибами. Можна приготувати овочевий холодник на кефірі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *