Холодник рибний

Холодник рибний

Інгредієнти:

  • 200 г окуня або тріски, білуги, осетра, севрюги,
  • 1,4 л хлібного квасу,
  • 4 свіжі огірки,
  • 1 ст. ложка сметани,
  • 2 яйця,
  • 1ст. ложка цукру,
  • 1 ч. ложка гірчиці,
  • зелена цибуля,
  • зелень кропу і петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Рибне філе нарізають невеликими шматочками, припускають і охолоджують. Далі готують холодник як звичайно.
  2. Подаючи до столу, в холодник кладуть шматочки риби і посипають дрібно нарізаною зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *