Гострий перець маринований

Гострий перець маринований

Інгредієнти:

  • 1 кг гіркого перцю будь-якого,
  • 1,5 ст. л солі,
  • 1,5 ст.л цукру,
  • 3 ст.л оцту 9% на 1,5 літра води,
  • 3-4 гвоздики,
  • 2 гілочки м’яти.

Спосіб приготування:

  1. Перець промити, укласти в банки, чергуючи з м’ятою.
  2. Залити окропом і дати постояти 10 хвилин.
  3. Потім злити воду, додати сіль, цукор і знову закип’ятити.
  4. У розсіл влити оцет і розлити по банках.
  5. Додати гвоздику, закатати і перевернути.

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *