Гриби у пряженому маслі

Гриби у пряженому маслі

Інгредієнти:

  • 800 г рибів,
  • 3-4 голівки ріпчастої цибулі,
  • 3 ст. ложки пряженого масла,
  • 3 ст. ложки нарізаної зелені,
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Свіжі оброблені гриби нарізають скибочками й обсмажують у пряженому маслі.
  2. Ріпчасту цибулю нарізають і обсмажують окремо.
  3. Гриби і цибулю з’єднують, додають сіль і обсмажують разом до готовності на слабкому вогні.
  4. Перед тим як подавати до столу, посипають нарізаним кропом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *