Гриби з яйцями

Інгредієнти:

  • 300 г грибів,
  • 50 г цибулі,
  • 15 г вершкового масла,
  • 5 г борошна,
  • З г солі,
  • 100 г м’ясного бульйону,
  • 50 г сметани,
  • 1 яйце,
  • перець,
  • зелень,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Очистити, промити і рівномірно нарізати гриби, додати нарізану цибулю і присмажити на вершковому маслі. Потім залити білим соусом і тушкувати до готовності. Коли гриби будуть готові, додати сметану й прогріти.
  2. Окремо зварити круто яйця, очистити, нарізати кружальцями й викласти на розігріту тарілку або блюдо.
  3. Зверху скласти гіркою гриби і посипати дрібно нарізаною зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *