Гусак із яблуками

Гусак із яблуками

Інгредієнти:

  • На 1 тушку гусака – 1 кг яблук,
  • сіль за смаком,
  • зелень.

Спосіб приготування:

  1. Тушку гусака після обробки промивають, заповнюють добре промитим яблучним лушпинням (шкірочка, серцевина), солять і смажать у духовці до готовності, періодично поливаючи жиром, що виділяється при смаженні.
  2. Після видалення яблучного лушпиння обсмажену тушку розрізають на порційні шматки і подають з розрізаними навпіл печеними у духовці яблуками, які перед запіканням збризкують гусячим жиром.
  3. М’ясо і яблука поливають соком і жиром, що утворилися при смаженні, і посипають нарізаною зеленню петрушки.

Коментарі

  1. Гусак з яблуками готувався в коптилке досить довго близько 2,5 годин, так що, будьте готові запастися терпінням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *