Ікра грибна

Ікра грибна

Інгредієнти:

  • 150 г сушених грибів,
  • 3 голівки ріпчастої цибулі,
  • півсклянки олії,
  • 1 зубок часнику,
  • 1 ст. ложка оцту,
  • 3 пір’їни зеленої цибулі,
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Сушені гриби перебирають, промивають, замочують у воді на 2—3 години і варять у тій самій воді 1,5 години. Відвар проціджують, гриби промивають. Потім їх рубають або прокручують крізь м ’ясорубку й обсмажують на олії, додають дрібно рубану обсмажену цибулю й усе разом тушкують на слабкому вогні 10-15 хв.
  2. Готову ікру доводять до смаку сіллю, оцтом, рубаним часником. Подаючи до столу, посипають зеленою цибулею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *