Хліб з кабачками фото

Кабачковий хліб з кунжутом

Інгредієнти:

  • Оливкова олія – 2/3 склянки (+ ще для змащування форм),
  • Борошно – 2 склянки,
  • Розпушувач – 2 1/2 ч ложки,
  • Сіль,
  • Гранульований цукор – 1/2 склянки,
  • Коричневий цукор – 1/2 склянки,
  • Великий лимон – 1 шт,
  • Яйця – 2 шт,
  • Натерті кабачки – 2 1/2 склянки,
  • Горіхи, подрібнені – 1 склянка,
  • Кунжут – 2 ст ложки.

Спосіб приготування:

  1. Наргійте духовку до 180 °С. Змастіть форми для випічки.
  2. У великій мисці змішайте разом борошно, розпушувач і сіль.
  3. У другій мисці з’єднайте коричневий та гранульований цукор, потім зверху дрібно натеру цедру лимона. Розбийте будь-які грудочки коричневого цукру. Додайте яйця і олію та збийте до однорідної маси. Далі змішайте з кабачками, а потім із борошняною сумішшю. В кінці перемішайте з горіхами.
  4. Рівномірно розподіліть тісто між підготовленими формами для випічки. Зверху посипте кунжутом.
  5. Пекти до готовності 35-40 хв.
  6. Проведіть тонким ножем по краях форми, щоб вийняти хліб.
  7. Повністю остудіть перед вживанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *