Кабачки або патисони смажені

Кабачки або патисони смажені

Таким чином я готувала і кабачки, і патисони: і в тому, і в іншому випадку вийшло дуже смачно!
До речі, такий овоч, як патисон, я вперше спробувала приготовленим саме за цим рецептом!)

Спосіб приготування:

  1. Очистити кабачки чи патисони.
  2. Кабачки нарізати кружечками, патисони – шматочками чи часточками.
  3. Посипати курячою приправою”Мівіна”, вмочити у борошно, потім – у яйце і смажити з двох боків на соняшниковій олії.
  4. Скласти у каструльку та посипати часником (наприклад, видавити його часникодавкою).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *