кабачки смажені в тісті

Кабачки смажені в тісті

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків,
  • 3 ст. ложки вершкового масла,
  • 1 склянка пшеничного борошна,
  • 3/4 склянки молока,
  • 2 яйця,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Кабачки промивають, очищають, нарізають скибочками і відварюють. Відварені шматочки занурюють у рідке тісто й обсмажують до рум’яного кольору, після чого ставлять у духовку досмажуватися.
  2. Кабачки подають зі сметаною.
  3. Приготування тіста: Пшеничне борошно просівають, додають частину молока, жовтки, сіль; змішують, розводять залишком молока до консистенції густої сметани й обережно додають збиті білки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *