Канапе з пастою із крабів

Канапе з пастою із крабів

Інгредієнти:

  • 1 банка крабів,
  • 5—6 солоних корнішонів,
  • 2—3 ст. ложки майонезу,
  • 1,5 склянки бульйону,
  • 1 ч. ложка желатину,
  • 2 ст. ложки зелені петрушки.

Спосіб приготування:

  1. З м’якоті хліба вирізати кружальця і присмажити.
  2. У гарячий бульйон влити розчинений у 1/4 склянки холод­ної води желатин і охолодити до консистенції сирого білка.
  3. Корнішони і м’ясо крабів порубати дрібними кубиками, до­дати майонезу, перемішати і покласти гіркою на грінки.
  4. Поставити на холод, добре остудити і холодні канале зали­ти напівзастиглим желе.
  5. Прикрасити зеленню петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *