Канапе з відварним язиком

Канапе з відварним язиком

Інгредієнти:

  • 1 буханець чорного хліба,
  • 1 варений язик,
  • 100 г вершково­го масла,
  • 1 ст. ложка тертого хрону,
  • 2 яйця,
  • 2 свіжі огір­ки або помідори,
  • сіль за смаком,
  • півбанки майонезу,
  • 2 ст. ложки рубаної зелені.

Спосіб приготування:

  1. Кружальця обсмаженого хліба змастити маслом з хріном, на масло покласти таке саме кружальце язика, язик змасти­ти майонезом і покласти кружечок помідора або огірка, зверху засипати зеленню, змішаною з рубаними яйцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *