Канапе зі щучою ікрою

Інгредієнти:

  • 360 г хліба,
  • 60 г щучої ікри,
  • 150 г маслинової олії,
  • 1 лимон,
  • 20 г оцту,
  • 20 г каперсів.

Спосіб приготування:

  1. Очистити ікру від оболонки, покласти в чавунець або глибоку посудину з овальним дном і добре розтирати дерев’яною ложкою доти, доки вона не набуде білуватого кольору. Поступово додавати потроху маслинової олії і лимонного соку, збиваючи безупинно дротовим вінчиком, доки ікра не вбере всю олію. Якщо ікра занадто загусне, додати трохи оцту, розведеного водою.
  2. Ікра
  3. Приготовану таким способом ікру нанести на шматочки хліба, надавши їм форми за власним вибором, посередині покласти каперс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *