Капусняк монастирський з грибами

Капусняк монастирський з грибами

Інгредієнти:

  • 300 г квашеної капусти,
  • 2—3 цибулини,
  • 50 г сушених грибів,
  • 3—4 ст. ложки олії,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • сіль за смаком,
  • 1,5 л бульйону м’ясного світлого.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю порубати і змішати з віджатою кислою капустою, покласти в посуд і пасерувати при повній потужності 2—3 хв. Сушені гриби стовкти, засипати в м’ясний бульйон, перемішати і дати постояти 40—50 хв. Залити капусту з цибулею, заправити борошном і олією, посолити, накрити кришкою і готувати при повній потужності 10-12 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *