Карпаччо з буряка

Карпаччо з буряка

Інгредієнти:

  • 1 ст. ложка лимонного соку
  • 1 ст. ложка бальзамічного оцту
  • 1 ст. ложка оливкового масла
  • сіль
  • 1 невеликий молодий буряк
  • перець
  • цукор (якщо буряк не надто солодкий)
  • 1/3 зубчики часнику, тонко порізаного

Спосіб приготування:

  1. Очистити буряк від шкірки і порізати на тонкі часточки.
  2. Викласти в миску, додати всі інгредієнти для маринаду, перемішати і залишити на 20-30 хвилин.
  3. Викласти скибочки буряка на блюдо, посипати крупно меленим перцем.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *