Картопля в духовці з соусом начос

Інгредієнти:

  • Дрібна картопля – 1 кг, порізати навпіл.
  • Оливкова олія – 3 ст. ложки,
  • Сіль, перець за смаком,
  • Соус Начос.

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 220 градусів С.
  2. Помістіть в глибоку посудину картоплю та перемішайте з сіллю та перцем.
  3. Змастіть оливковою олією деко для випічки і виклідть рівномірно картоплю.
  4. Смажити 30 хвилин до золотистого і хрусткого кольору, перемішавши один раз.
  5. Подавати із Соусом Начос.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *