Картопляний суп зі свіжими грибами

Картопляний суп зі свіжими грибами

Інгредієнти:

  • 500 г картоплі,
  • 1,5 л. води,
  • 300 г грибів,
  • 100 г корінців і 1 цибулі,
  • 2 ст. ложки олії,
  • зелень,
  • лавровий лист,
  • сіль,
  • перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Свіжі гриби очистити і промити. Ніжки відрізати, подрібнити і підсмажити на олії. Окремо підсмажити коріння і цибулю.
  2. Шапки грибів нарізати скибочками, ошпарити, відкинути на сито і, коли вода стече, перекласти в каструлю, залити водою і варити протягом 40 хв. Після цього покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю, підсмажені ніжки грибів, коріння, цибулю, сіль, перець, лавровий лист і варити ще 20—25 хв.
  3. Подаючи до столу, додати сметану, дрібно нарізані цибулю і кріп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *