Кава чорна по-східному

Кава чорна по-східному

Інгредієнти:

  • 0,5 л напою
  • 50 г кави натуральної без цикорію
  • 75—80 г цукру

Спосіб приготування:

  1. Каву беруть найдрібнішого розмелу. У турку насипають мелену каву, весь цукор, передбачений нормою, наливають холодної води, нагрівають до кипіння (до утворення піни), але не дають скипіти. Можна зняти турку з вогню, а потім нагріти і знову дати піднятися піні. Каву розливають у маленькі кавові чашечки не проціджуючи, з гущавиною.
  2. Окремо у графині подають холодну воду. Хто бажає. Може додавати в чашку кілька крапель води, щоб гущавина швидше осіла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *