Кава з коньяком

Інгредієнти:

  • 7 г кави тонкого помолу
  • 20 мл коньяку

Кухонні аксесуари(доречно):

  • Металевий джиггер
  • холдер
  • дозатор кави
  • темпер
  • кавова пара.

Спосіб приготування:

  1. Налийте в металевий джиггер 20 мл коньяку.
  2. У чашку для еспрессо перелийте коньяк з металевого джиггер.
  3. Помістіть холдер під бункер дозатора. Рівномірно розподіліть
    кави і заповніть всі порожнечі.
  4. Обіпріть холдер про робочий стіл і за допомогою темпера запресуйте кави. Легким рухом по дотичній постукайте ручкою темпера по Холдер і запресуйте кави повторно.
  5. Для відновлення потрібного температурного режиму в перебігу декількох секунд пролийте гарячу воду через групу.
  6. Вставте холдер в групу і закріпіть його, а також включите протоку води. Екстракція займе близько 25 секунд.

ПОРАДИ бариста:

  1. Існують штучні боби з глини! Щоб перевірити склад бобів, їх поміщають у ступку, потім вдаряють товкачем.
  2. Натуральна кава розколеться на дрібні шматочки, а глиняний – розсиплеться на порох.

Автор рецепту – Olenka_kava

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *