Кекс лимонний

Інгредієнти:

  • 150 і борошна,
  • 150 г цукру,
  • 150 г вершкового масла,
  • 3 яйця,
  • 2 ст. ложки порошку какао,
  • 3 ст. ложки молока,
  • 1 лимон.

Спосіб приготування:

  1. Розм’якшити вершкове масло, збити з цукром і змішати зі збитими яйцями, поступово додаючи борошно. Тісто повинно бути пишним. Третину тіста з’єднати з 1 ст. ложкою лимонного соку, додати натерту цедру і викласти тісто на жиронепроникний папір, яким покритий лист.
  2. Іншу частину тіста перемішати з какао й молоком і викласти на «лимонний» шар. Поверхню розрівняти і випікати на повній потужності 6 хв. Дати кексові постояти у формі, а потім охолодити на решітці.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *