Компот з яблук і груш - закрутка

Компот з яблук і груш – закрутка

Інгредієнти:

  • яблука – 1 кг
  • груші – 600 грам

Для сиропу:

  • вода – 1 л
  • цукор – 1,5-2 склянки

Спосіб приготування:

  1. Воду змішаємо з цукром, ставимо на слабкий вогонь і варимо до повного розчинення цукру.
  2. Яблука та груші помиємо, очистимо від серцевикон і нарізаємо на скибочки. Потім викладаємо в стерилізовані літрові банки шарами “по плічка” і заливаємо гарячим сиропом.
  3. Стерилізувати протягом 20 хвилин, після чого закручуємо стерилізованими кришками і ставимо, догори дном, на рівну поверхню. Закутавши, залишаємо в такому положенні до повного охолодження і зберігати в прохолодному місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *