Котлети з картоплі й рису

Котлети з картоплі й рису

Інгредієнти:

  • 6 картоплин,
  • півсклянки рису,
  • 2 голівки ріпчастої цибулі,
  • 2 морквини,
  • 1 ст. ложка маргарину,
  • 3 ст. ложки вершкового масла,
  • зелень петрушки,
  • кріп,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварити, очистити і розім’яти або натерти на великій тертці. Рис відварити. Цибулю і моркву присмажити на маргарині, з’єднати з картоплею і рисом, посолити, додати подрібнену зелень, ретельно вимішати.
  2. Сформувати з цієї маси котлети і присмажити їх. До столу подати із салатом або якими-небудь соліннями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *