Куріпка з рисом по-селянськи

Куріпка з рисом по-селянськи

Інгредієнти:

  • 3 куріпки,
  • 30 г цибулі,
  • 30 г моркви,
  • 30 г селери,
  • 300 г рису,
  • 600 г бульйону.

Спосіб приготування:

  1. Витримані й підготовлені тушки куріпок розрізати на шматки, покласти в каструлю, залити холодною водою, посолити за смаком, поставити на вогонь і варити, знімаючи піну, що з’являється на поверхні.
  2. Додати цибулю, моркву і селеру, варити з овочами до м’якості м’яса, зняти з вогню, викласти на лист, додати рис, залити бульйоном, у якому варилися куріпки, посолити за смаком і запікати в духовці протягом 25—30 хв, до готовності рису.
  3. Подати гарячими із салатом на вибір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *