Курячі котлети з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • Куряче філе 1 кг,
  • яйця курячі 1 шт,
  • батон 1.5 скибочки,
  • сир плавлений 2 шт,
  • масло вершкове 70 гр,
  • петрушка 1 ст. л.,
  • сіль,
  • перець 0.5 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізати невеликими шматочками. Перекрутити на м’ясорубці.
  2. Булку замочити в молоці.
  3. У фарш збити яйце, додати м’яке вершкове масло, віджату булку, тертий плавлений сирок, дрібно нарізану зелень, сіль і перець. Ретельно перемішати.
  4. З маси сформувати невеликі котлети. Обкачати в борошні або мелених сухарях. Обсмажувати на гарячому маслі до рум’яної скоринки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *