Курячі зрази з грибами

Інгредієнти:

  • 100 г цибулі,
  • 60 мл рослинного масла,
  • 250 г опеньків або печериць,
  • 1,5 чайної ложки солі,
  • 750 г курячого філе,
  • 2 яйця,
  • 1/2 чайної ложки меленого чорного перцю,
  • 6 столових ложок сухарів.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в олії до прозорості. Додайте гриби. Якщо вони великі, розрізати їх на кілька частин. Посоліть і готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин, помішуючи, поки не випарується зайва рідина, а гриби не будуть готові.
  2. Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і подрібніть в блендері або м’ясорубці. У отриманий фарш додайте 1 яйце, сіль і перець. Перемішайте до однорідності.
  3. Яйце злегка збийте виделкою, сухарі висипте в неглибоку ємність. Розділіть фарш на 6 частин. Формуючи великий корж товщиною трохи менше сантиметра. Всередину покладіть столову ложку начинки і щільно загорніть внахлест ретельно заліплюючи краю.
  4. Надайте виробу овальну форму і умочіть спочатку в яйце, потім обваляйте в сухарях з усіх боків.
  5. Обсмажте зрази до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, перекладіть у форму для запікання і запікати при 180 °С 20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *