Курячий пиріг

Курячий пиріг

Інгредієнти для начинки:

  • 2 склянки нарубаного вареного курячого м’яса,
  • 20 г масла,
  • 200 г нарізаних печериць,
  • 2 ст. ложки кукурудзяного борошна,
  • 440 г консервованого супу-пюре зі спаржі,
  • 1 ч. ложка гірчичного насіння,
  • сіль,
  • перець,
  • 1 ледь збите яйце.

Для тіста:

  • 2 склянки борошна грубого помелу,
  • сіль,
  • паприка,
  • 1 ст. ложка насіння сезаму,
  • 2 ст. ложки тертого пармезанського сиру,
  • 125 г нарізаного кубиками,
  • масла,
  • 4 ст. ложки крижаної води.

Спосіб приготування:

  1. Приготування тіста: змішати борошно, сіль і перець. Додати насіння сезаму і пармезанський сир. Розтерти з маслом до утворення великих крихт. Додати воду і змішати до утворення м’якого тіста.
  2. Загорнути в промаслений папір. Охолодити протягом 30 хв.
  3. Приготування начинки: розтопити масло протягом 15 с на позначці «найвищий рівень». Помішуючи, додати гриби. Тушкувати 2 хв на тій самій позначці. Помішуючи, додати кукурудзяне борошно, потім суп-пюре, гірчицю, сіль, перець і куряче м’ясо. Дати охолонути.
  4. Нагріти піч до 200°С. Розкачати половину тіста і покласти в лист діаметром 20 см. Розкласти начинку. Розкачати залишок тіста і закрити пиріг. Згорнути краї тіста і помазати збитим яйцем.
  5. Поставити на нижній ярус. Випікати 22-28 хв на позначці’«низько-мікс/запекти» при 200°С.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *