Кислий капусняк із сушеними білими грибами

Кислий капусняк із сушеними білими грибами

Інгредієнти:

  • 50 г сушених білих грибів,
  • 3 цибулини,
  • 600 г кислої рубаної капусти,
  • 3 ч. ложки борошна,
  • 0,5 склянки сметани,
  • 2 ст. ложки вершкового масла,
  • кріп,
  • зелень петрушки,
  • лавровий лист,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Гриби відварити, пошаткувати, відвар процідити. Цибулю нашаткувати і підрум’янити в олії.
  2. Капусту з двома невеликими цибулинами і лавровим листом залити водою і варити до готовності. Потім додати підрум’янене в олії борошно, скип’ятити. З’єднати гриби з відваром, додати масло, сметану, смажену цибулю. Прогріти, не доводячи до кипіння, всипати рубану зелень. Подавати зі сметаною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *