Локшина з грибами і сиром

Локшина з грибами і сиром

Інгредієнти:

  • 3 склянки локшини,
  • 4 гриби (сушені),
  • 4 склянки води,
  • 2 голівки ріпчастої цибулі,
  • 4 ст. ложки олії,
  • півсклянки сиру (тертого),
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Гриби промити, замочити і відварити в тій самій воді.
  2. Потім порубати й обсмажити з цибулею на олії.
  3. У грибний бульйон додати води (щоб вийшов 1 літр), сіль, довести рідину до кипіння.
  4. Відварити в ній локшину і, коли вона буде готова, перемішати її з обсмаженими грибами і цибулею, посипати сиром і подати в гарячому вигляді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *