Малосольні огірки

Інгредієнти на 3-літрову посудину:

  • 2-2,5 кг огірків,
  • 1,5 л води,
  • сіль,
  • 3-4 зубчики часнику,
  • чорний перець горошком,
  • лавровий лист,
  • 1-2 листя хрону,
  • 3-4 гілки кропу.

Спосіб приготування:

  1. На дно посудини покласти листя хрону, перець, часник, лавровий лист.
  2. Огірки помити, кінці обрізати, розрізати навхрест не до кінця (щоб дольки не розпадались) та викласти в посудину.
  3. Закип’ятити воду, розвести із сіллю у співвідношенні — 1 ст. ложка солі на 1 л води. Залити огірки розсолом, щоб вони повністю були у воді.
  4. Поверх огірків викласти гілки кропу. Накрити кришкою.
    Малосольні огірки Крок 4
  5. Через 2 дні готові малосольні огірки покласти в холодильник. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *