Маринована морква

Маринована морква

Інгредієнти:

  • Морква 1 кг
  • Цукор 50 г
  • Білий винний оцет 100 мл
  • Перець чилі ½ штуки

Спосіб приготування:

  1. Моркву вимити, очистити і нарізати кружальцями завтовшки приблизно 3 см (можна також четвертинками або як завгодно по-іншому, головне, щоб шматочки вийшли великими).
    Крок 1
  2. Половину стручка перцю чилі нарізати дуже тонкими кільцями. У сотейник налити воду і оцет у співвідношенні 1: 2, додати цукор і поставити на вогонь.
    Крок 2
  3. Додати перець чилі і помішувати, поки цукор повністю не розчиниться в воді і оцті, або просто дати рідини трохи покипіти. Після цього всипати в сотейник нарізану моркву і кип’ятити ще дві хвилини.
    Крок 3
  4. Після чого перекласти морква в банку і залити її доверху рідиною з сотейника. Витримувати не менше тижня.
    Крок 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *