Кабачки мариновані швидкого приготування

Мариновані кабачки швидкого приготування

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 г,
  • сіль – 0,5 ч. ложки.

Маринад:

  • Оливкова олія – 100 мл,
  • 5%-ний оцет – 3 ст. ложки,
  • мед – 2 ч. ложки,
  • часник – 2-3 зубчики,
  • мелений чорний перець,
  • свіжа або суха зелень.

Спосіб приготування:

  1. Кабачки помити і очистити від шкірки. Якщо кабачки молоді, можна робити разом з шкіркою.
  2. Нашаткувати дуже тонкими кружечками.
  3. Скласти в миску, посолити і залишити на 30 хв.
  4. Приготування маринаду:
    Часник пропустити через часникодавку, змішати з оливковою олією, медом (якщо мед густий, розтопити його на водяній бані), оцтом, перцем і дрібно нарізаною зеленню.
    Чудово підійдуть кінза, базилік, естрагон, кріп, петрушка.
    Можна додати ложку паприки-пасти або кетчупу.
    Маринад перемішати.
  5. Злити рідину з кабачків, віджати руками.
  6. Залити маринадом, перемішати.
  7. Прибрати в холодильник до ранку.
  8. За цей час можна декілька разів перемішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *