Маринований часник

Маринований часник

Інгредієнти:

  • Часник 250 г
  • Сіль 1 ст. ложка
  • Хересний оцет 50 мл
  • Цукор 50 г
  • Білий винний оцет 50 мл

Спосіб приготування:

  1. Зубчики часнику очистити, покласти в сотейник з киплячою підсоленою водою і, помішуючи, варити три-чотири хвилини, щоб прибрати гіркоту. Злити воду і перекласти часник в півлітрову банку.
  2. У сотейнику розігріти суміш з двох оцтів, хересного і білого винного, води і цукру (оцту, має бути стільки ж, скільки цукру і води разом), помішати і почекати, щоб цукор розчинився. Залити часник гарячою отриманою сумішшю з оцтів, закупорити банку і витримувати не менше тижня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *