М’яке апельсинове печиво

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки,
  • яйце – 1 шт,
  • масло вершкове – 50 гр,
  • сметана – 3 ст. ложки,
  • цукор – 80 гр,
  • сода – ½ ч. ложки,
  • сіль – щіпка.

Начинка:

  • Апельсин – 1 шт,
  • цукор – 160 гр,
  • крохмаль – 1 ст. ложка.

Спосіб приготування:

  1. Масло розтерти з цукром, додати сметану, яйце, соду, сіль, борошно, все ретельно перемішати, замішане тісто загорнути в плівку харчову і покласти в холодильник.
  2. Для начинки апельсин розрізати на частинки, вийняти кісточки, в блендері збити з шкіркою, цукром і крохмалем.
  3. Тісто дістати, розкачати викласти начинку, розрівняти, загорнути в рулет, рулет готовий покласти на час в холодильник, дістати, порізати шматочками по 3см, викласти на деко, змащене вершковим маслом, зрізом вниз.
  4. Випікати в духовці при температурі 220 º С близько 15-20 хвилин. Смачного!

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *