Інгредієнти:
- 700 г м’ясного фаршу
- 6 яєць
- 2 цибулини
- 200 г білого хліба
- 0.5 склянки молока
- 1-2 ст.л. рослинного масла
- сіль, мелений перець
Спосіб приготування:
- У фарш додати подрібнену або пропущену через м’ясорубку цибулю.
- Білий хліб залити молоком на 10 хвилин, потім віджати і додати до м’яса.
- Додати 1 яйце, сіль і мелений перець. Добре перемішати.
- Решта яйць зварити круто, остудити і почистити.
- У прямокутну форму для кексу, застелену фольгою, викласти половину фаршу, розкласти варені яйця в ряд. Зверху розподілити залишки фаршу. Полити оливковою олією і запікати протягом 1 години, потім включити бройлер і підрум’янити верх.
- Готовий м’ясний хліб остудити протягом 15-20 хвилин перед подачею.