М'ясний хліб з яйцем

М’ясний хліб з яйцем

Інгредієнти:

  • 700 г м’ясного фаршу
  • 6 яєць
  • 2 цибулини
  • 200 г білого хліба
  • 0.5 склянки молока
  • 1-2 ст.л. рослинного масла
  • сіль, мелений перець

Спосіб приготування:

  1. У фарш додати подрібнену або пропущену через м’ясорубку цибулю.
  2. Білий хліб залити молоком на 10 хвилин, потім віджати і додати до м’яса.
  3. Додати 1 яйце, сіль і мелений перець. Добре перемішати.
  4. Решта яйць зварити круто, остудити і почистити.
  5. У прямокутну форму для кексу, застелену фольгою, викласти половину фаршу, розкласти варені яйця в ряд. Зверху розподілити залишки фаршу. Полити оливковою олією і запікати протягом 1 години, потім включити бройлер і підрум’янити верх.
  6. Готовий м’ясний хліб остудити протягом 15-20 хвилин перед подачею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *