М'ясний суп з мозками

М’ясний суп з мозками

Інгредієнти:

  • 300 г мозкових кісток,
  • 0,5 склянки води,
  • цибулина,
  • 1 ст. ложка замороженої овочевої суміші,
  • 1 лавровий лист,
  • 1 роздавлений зубчик часнику,
  • 300 мл води,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • 1 жовток,
  • сіль і перець за смаком,
  • порошок паприки,
  • порізана петрушка.

Спосіб приготування:

  1. Відділити м’ясо від кісток і нарізати кубиками. З кісток витягти кістковий мозок. Воду, цибулю, овочі, лавровий лист і часник змішати з м’ясом і кістками, покласти в глибоку каструлю і варити, накривши кришкою, на повній потужності 14—16 хв, поки м’ясо не стане м’яким.
  2. Долити воду (300 мл) у каструлю і нагрівати ще 2— 3 хв на повній потужності.
  3. Змішати спеції в окремій чашці і, беручи виделкою шматочки кісткового мозку, обкачати їх у борошні зі спеціями, формуючи маленькі грудочки. Покласти мозкові кульки в суп і кип’ятити 3 хв на повній потужності. Дати постояти під кришкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *