Інгредієнти:
- 300 г м’яса козулі,
- 5 г соняшникової олії,
- 20 г моркви,
- 20 г коренів селери,
- 20 г коренів петрушки,
- 1 цибулина,
- 1 лимон,
- мелений чорний перець,
- чебрець,
- лавровий лист,
- сіль,
- 50 г червоного вина.
Спосіб приготування:
- Вимите й очищене від плівок м’ясо нашпигувати грубо нарізаними овочами, посолити й обсмажити з усіх боків на сковороді з тефлоновим покриттям. Додати дрібно нарізані овочі, що залишилися, а також дрібно нарізану цибулю, приправити прянощами, додати киплячої води і тушкувати до готовності під кришкою. Наприкінці приготування додати необхідну кількість бульйону або гарячої води і поварити ще трохи. Спробувати на смак, при необхідності посолити, влити червоне вино.