М'ясо козулі в червоному вині

М’ясо козулі в червоному вині

Інгредієнти:

  • 300 г м’яса козулі,
  • 5 г соняшникової олії,
  • 20 г моркви,
  • 20 г коренів селери,
  • 20 г коренів петрушки,
  • 1 цибулина,
  • 1 лимон,
  • мелений чорний перець,
  • чебрець,
  • лавровий лист,
  • сіль,
  • 50 г червоного вина.

Спосіб приготування:

  1. Вимите й очищене від плівок м’ясо нашпигувати грубо нарізаними овочами, посолити й обсмажити з усіх боків на сковороді з тефлоновим покриттям. Додати дрібно нарізані овочі, що залишилися, а також дрібно нарізану цибулю, приправити прянощами, додати киплячої води і тушкувати до готовності під кришкою. Наприкінці приготування додати необхідну кількість бульйону або гарячої води і поварити ще трохи. Спробувати на смак, при необхідності посолити, влити червоне вино.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *