Новорічне тістечко

Інгредієнти:

  • 250 г масла,
  • 250 г цукрової пудри,
  • 4 яйця,
  • 250 г борошна,
  • кориця.

Спосіб приготування:

  1. Збивати протягом 8—10 хв вершкове масло. Додати поступово цукрову пудру і продовжувати збивати крем ще 10хв. Потім випустити одне за одним яйця, всипати борошно і чайну ложку кориді. Добре розмішати тісто і викласти його шаром завтовшки в палець на змащений маслом лист, зверху густо посипати очищеними і тонко нарізаними мигдальними ядрами, розмішаними з цукром і корицею.
  2. Випекти тістечко в помірно нагрітій духовці до підрум’янювання і нарізати на невеликі прямокутні шматочки, поки воно ще не зовсім охололо, тому що при розрізуванні після остигання воно легко кришиться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *