Новорічний салат "Мавпа"

Новорічний салат “Мавпа”

Інгредієнти:

  • 150 г сиру
  • 3 яйця варених
  • 2 запечених курячих філе
  • 2 яблука
  • 3 ст.л. майонезу
  • маслини
  • волоський горіх
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

  1. Подрібнити цибулю, куряче філе і яйця, нарізати дрібними кубиками.
  2. Викласти підготовлені продукти в салатник.
  3. Очистити яблука і потерти їх на середній або крупній тертці, додати в салат.
  4. 100г сиру потерти на крупній тертці і додати в салат, заправити його майонезом, поперчити і посолити, перемішати.
  5. Викласти приготований салат на плоске блюдо у вигляді голови мавпочки.
  6. Подрібнити волоський горіх, потерти на дрібній тертці сир, що залишився.
  7. Викласти сир, маслини і горіхи на салат, надаючи йому вигляду голови мавпи: зробити чуб з горішків, решту поверхню, у тому числі мордочку, викласти сиром, зробити носик, усмішку і очі з маслин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *